Verzendbeleid – Doeshi
Meteen naar de content

Gratis verzending in Nederland & België

Verzendbeleid

Gemiddelde levertijden

Wij streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Daarom kiezen wij ervoor om de producten direct vanuit de leverancier te versturen.

Hierdoor kunnen wij besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Iedere bestelling wordt binnen 24-48 uur verwerkt en de gemiddelde levertijd bedraagt 7 - 12 werkdagen*. De levertijd kan per product verschillen.

*Levertijden zijn niet gegarandeerd, deze zijn geschat.

Onverwachte vertragingen

In sommige gevallen kan de levering langer duren dan de hierboven vermelde standaard verzendtijden. Externe factoren kunnen vertragingen bij de verzending veroorzaken, zoals internationale douane-inklaring en extra drukte rond feestdagen waarop wij geen invloed hebben. Als je pakket er te lang over doet om aan te komen, neem dan contact met ons op en wij zullen met jouw samenwerken om elke situatie op te lossen.

Altijd gratis verzending

De verzendkosten nemen wij voor eigen rekening. Iedere bestelling wordt 100% GRATIS bij jou thuisbezorgd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

 

Volg je bestelling

Je kunt jouw bestelling volgen via onze Track en Trace pagina. De Track en Trace is vanaf 2 - 3 dagen na jouw bestelling altijd en overal online te volgen zodat je precies weet wanneer jij jouw producten thuis kunt verwachten.

 

Vragen over je bestelling?

Als je hulp nodig hebt bij je bestelling, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We kunnen helaas geen wijzigingen meer aanbrengen in je bestelling nadat deze is verzonden. 

Stuur dan een mail naar info@doeshi.nl, onze medewerkers helpen je graag.

LET OP: Controleer en zorg ervoor dat je het juiste en complete adres hebt ingevoerd. We zijn niet verantwoordelijk voor het niet bezorgen van je bestelling vanwege fouten in het adres dat er opgegeven is. Als een bestelling wordt geretourneerd vanwege een onjuist adres, zullen we de oorspronkelijke bestelling terugbetalen (exclusief verzendkosten) en je vragen jouw bestelling opnieuw in te dienen. 

 

 

Veilig Afrekenen

Reken veilig af in een 100% SSL-beveiligde omgeving

7 dagen per week bereikbaar

Heb je een vraag of opmerking? Onze medewerkers helpen je graag.

Gratis Verzending

Wij verzenden al onze producten altijd gratis naar Nederland en België.