Over ons – Doeshi
Meteen naar de content

Gratis verzending in Nederland & België

Over ons

Welkom bij Doeshi.nl!

Bij Doeshi.nl geloven we in de kracht van schoonheid en de vreugde die het brengt in ons dagelijks leven. Wij zijn een online webshop die zich richt op hoogwaardige, trendy en betaalbare lifestyleproducten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte accessoires of unieke items om je huis te verfraaien, wij hebben het voor jou!

Onze missie is om jouw winkelervaring bij Doeshi.nl zo aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. We streven er voortdurend naar om een zorgvuldig samengestelde collectie van producten aan te bieden die voldoen aan de nieuwste trends en stijlen. Ons team van experts is altijd op zoek naar de meest kwalitatieve items, zodat je bij ons altijd iets bijzonders kunt vinden.

Bij Doeshi.nl hechten we ook veel waarde aan klantenservice en tevredenheid. We streven ernaar een goede winkelervaring te bieden, waarbij je eenvoudig kunt navigeren door onze website, gedetailleerde productinformatie kunt vinden en veilig kunt afrekenen. Onze klantenservicemedewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen, opmerkingen of problemen die je hebt.  

Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect van ons bedrijf. We proberen voortdurend bewuste keuzes te maken om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Bij Doeshi.nl willen we niet alleen een online winkel zijn, maar ook een bron van inspiratie. We houden je op de hoogte van de laatste trends. Volg ons op sociale media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe collecties en exclusieve aanbiedingen.  

Bedankt dat je Doeshi.nl hebt gekozen als jouw winkelbestemming. We hopen dat je geniet van het ontdekken van onze prachtige collecties en dat je bij ons iets vindt waar je van houdt. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en je winkelervaring bij Doeshi.nl onvergetelijk te maken!

Met vriendelijke groet,

Team Doeshi.nl

 

Veilig Afrekenen

Reken veilig af in een 100% SSL-beveiligde omgeving

7 dagen per week bereikbaar

Heb je een vraag of opmerking? Onze medewerkers helpen je graag.

Gratis Verzending

Wij verzenden al onze producten altijd gratis naar Nederland en België.